Våra tjänster

Vi på Five Stars Media är stolta över vår breda men samtidigt djupa expertis som gör att vi kan erbjuda våra kunder allt de behöver. Köp av synlighet i TV, digitala medier och sökmotorer. Skötsel av sociala medier-, print, och utomhuskampanjer samt optimering och analys av kampanjresultat. Vår mediebyrå ger dig en helhetslösning.

Annonsering

Vi skapar resultatdriven annonsering som bidrar till ökad försäljning i din verksamhet. Vi kan göra allt från att bygga komplexa CRM-system till att göra enstaka annons-kampanjer. Med denna breda förståelse så ser vi alltid till att ni får den mest välpresterande annonsen för er budget

Social media hantering

Oavsett om du inte har tiden, orken eller kunskapen som krävs för att effektivt sköta ditt företags sociala medier så har vi den perfekta lösningen just för dig! Tillsammans med dig skapar vi en skräddarsydd plan efter dina behov som vi sedan utför.

Med redskap som konsument- och marknadsanalyser skapar vi en Social-media- och kampanjstrategi åt er som kommer positionera ert företag som en ledare i digitaliseringen, utan att spräcka er marknadsbudget!

Foto & Film

Proffsig foto och film kommer alltid väl till användning, om det så är för inlägg på sociala medier, uppbyggnad av hemsidor, eller content till annonskampanjer. Oavsett hur det används så förmedlar våra proffesionella bilder precis den kännslan som ni vill förmedla. 

Webb & Google

Vi hjälper små och medelstora bolag med att bygga hemsidor, e-handel och bloggar. Vi har tätt samarbete med programmerare och systemutvecklare med molntjänster. Vårt mål är att generera ökad trafik till din webbplats och öka din synlighet online hos sökmotorer där framför allt där mer än 90% av söktrafiken finns på Google.