Sand Meza

”Restaurang & Klubb”

Företagsbeskrivning

Under dagtid är Sand Meza en restaurang fokuserad på den libanesiska kokkonsten. Denna restaurangen byter skepnad under natten och blir till ett Mekka för stadens uteliv

Behovet

Mobiler har ofta blivit tillräckligt bra för att fotografera det mesta. Men i vissa situationer krävs det lite mer, och det är där Sand fann sig med behov av mingelbilder från sin klubb och produkt-bilder i studiokvalité av sin mat.

Strategi – Genomförande

Genom att vid behov sätta upp studio på plats för att ta bilder på mat och dryck så skapades högkvalitativa bilder. Dessutom såg vi såklart till att vara på plats under alla klubbtillfällen som behövdes förevigas. Därefter sattes en strategi för hur dessa bilder på bästa sätt skulle användas.

Resultatet

Ett kontinuerligt flöde av proffesionella bilder är kritiskt inte bara för att bygga image på sociala medier, men även för att kontinuerligt kunna uppdatera sina menyer, hemsida och andra grafiska detaljer. Under vår uppsyn så växte Sands sociala medier så det knakade och deras image blev starkare. Ett faktum understruket av den mängd personer som kom fram och komplimerade dem för deras utmärkta sociala kanaler.