Restauranger & Caféer

”Allt från kaffe och kaka till entrecôte med vin”

Företagsbeskrivning

Vi har jobbat med många olika restauranger, caféer, bistror, barer och klubbar runt Sverige

Behovet

Det finns mycket att stå i när det gäller driften av en restaurang, bistro, bar, klubb eller café. För att hitta ett sätt att underlätta vardag för dessa företagarna och samtidigt stärka deras image så har de valt att anlita oss kontinuerligt för att ta hand om deras digitala image.

Strategi – Genomförande

Strategin vi har använt när det kommer till dessa kunder är menad för att på optimalt sätt växa deras sociala medier på ett märkesstärkande och professionellt sätt. Självfallet är den anpassad efter kunden i fråga, men element som ofta är med i strategin är som följer: För att ha en stark närvaro online så skickar vi kontinuerligt ut proffesionella fotografer för att dokumentera alla de olika sidorna av kundens verksamhet. Bilderna används för att stärka varumärke och uppdatera besökare genom sociala medier.

Resultatet

Genom kontinuerlig professionell fotografering av de olika sidorna av våra kunders verksamhet och uppdatering med dessa bilder på deras sociala medier så stärker vi deras image avsevärt. Efter vi tar över en kunds sociala medier så ser man ofta en stor tillväxt i både följare och engagemang.  Till exempel så har Levin & Co.’s instagram vuxit med över 200% till att bli den största företagsprofilen i Mariestad under vår skötsel. Många av våra kunder har rapporterat att besökare ofta kommer fram till personalen och komplimenterar deras professionella flöde.