MobilIT

”Reparation & Uthyrning av IT”

Företagsbeskrivning

Mobilit är ett Mariestads-baserat företag som reparerar och säljer smartphones, surfplattor, datorer samt smartwatches till privatpersoner och företag. Mobilit leasar (uthyrning) även ut dessa enheter och kan erbjuda en helhetslösning för ett företags IT-park med den senaste tekniken och service som innefattar reparation och telefonväxel.

Behovet

Som med all försäljning så krävs det professionella bilder för att kunna locka kunder till sig, både vid marknadsföring och vid online försäljning. Mobilit är inget undantag, så när de fick in nya telefonmodeller så tvekade de inte med att kontakta oss!

Strategi – Genomförande

Väl på plats så togs professionellt bilder i studiomiljö av samtliga telefonmodeller till salu, men det togs även bilder på verksamheten i syfte att använda som marknadsföringsunderlag och innehåll till Mobilits Instagram.

Resultatet

En professionellt utseende av deras webbshop och instagram. Vi har även gått vidare i vårt samarbete då vi i dagsläget hanterar Mobilits sociala medier och även planerar att göra en video åt dem.