Levin & Co.

”Café & Bistro”

Företagsbeskrivning

Nystartat i 2018 är Levin & Co. en restaurang, bistro, bar, och café beläget i kärnan av Mariestad.

Behovet

Det finns mycket att stå i när det gäller driften av en restaurang, bistro, bar eller café, så det är inte konstigt att driften av den kombination av dessa som Levin & Co. består av är minst sagt krävande. För att hitta ett sätt att underlätta sin vardag och samtidigt stärka sin image så valde de att anlita oss kontinuerligt för att ta hand om deras digitala image.

Strategi – Genomförande

Strategin vi använder när det kommer till Levin & Co. är menad för att på optimalt sätt växa deras sociala medier på ett märkesstärkande och professionellt sätt. En del av strategin innebär att vi kontinuerligt tar professionella bilder på alla de olika sidorna av deras verksamhet. Dessa bilder läggs upp med mellanrum upp optimalt för de sociala medierna i fråga.

Resultatet

Genom kontinuerlig professionell fotografering av de olika sidorna av Levin & Co. och uppdatering med dessa bilder på deras sociala medier så har deras Image stärkt avsevärt. Deras instagram har under vår skötsel vuxit med över 200% till att bli den största företagsprofilen i Mariestad. Kunder kommer ofta fram till personalen och komplimenterar deras professionella flöde.